Ismerd meg a JYSK-öt

JYSK

JYSK Értékek

A JYSK értékek cégünk alapítójától, Lars Larsen-től származnak. Kifejezi azt a viselkedést és hozzáállást, amit mindenkitől elvárunk a JYSK-ön belül.

Értékeink három szóval  összefoglalhatóak, ezek a szavak emlékeztetik dolgozóinkat minden nap arra, hogy hogyan közvetítsük ezt vásárlóink és egymás felé. Hiszünk a jó kereskedői attitűdben, a jó kollegális viszonyban és a közösségi szellemben. 

 

 

 

JYSK Értékek

A JYSK Vezetés

A JYSK vezetés kifejezés arra, hogy mit várunk el vezetőinktől a JYSK-ben.  

Cégünk skandináv gyökerekkel rendelkezik, bízunk egymásban. Hiszünk a delegálásban, a szabadságban és a felelősségvállalásban.

A JYSK vezetőnek biztosítania kell saját szakmai és személyes kompetenciái alapján, hogy mindig a helyes irányt választja az eredmények érdekében, és figyel arra, hogy kollégái kövessék ebben. Nem azért, mert kell, hanem azért, mert így akarja. Vezetőinknek a legfontosabb a mi közös sikerünk.

A JYSK vezetés három szóval foglalható össze: Vezető, Fejlesztő és Kommunikátor. 

 

A JYSK Vezetés

Dolgozóinknak tett ígéret

  • A JYSK büszke arra, hogy kiemelt gondot fordít dolgozóira - segítve, hogy elérjük céljainkat.
  • A komoly erőfeszítés és a hit, hogy meg tudom csinálni – végtelenné teszi a lehetőségek tárházát.  
  • Együtt dolgozunk azon, hogy a kölcsönös elvárásból karrier születhessen a JYSK-nél.

 

Dolgozóinknak tett ígéret

A nemzetközi JYSK kultúra

  • A JYSK sikerének egyik fő oka az erős vállalati kultúra, ami nem változott 1979 óta, amikor Lars Larsen megnyitotta első áruházát.
  • Mára a JYSK 19 különböző országban van jelen, de a vállalati kultúra ugyanaz maradt... 

 

A nemzetközi JYSK kultúra

A JYSK jövője

Ha azon gondolkodsz, hogy a JYSK lehetne a következő munkahelyed, fontos számodra, hogy egy teljesebb képet nyerj a vállalatról, amelyhez csatlakozni szeretnél. Ezért megismertetünk a JYSK jövőképével.  Ezt lehetetlen teljes részletességgel, de találsz itt néhány sarokpontot, melyet fontosnak látunk Veled megosztani:

  • A JYSK jelentős változásokon megy keresztül és folyamtosan bővül olyan ütemben, mint eddig soha
  • Új irányba haladunk, igyekszünk a márkának egy új perspektívát építeni
  • Az e-business gyors és egyenletes iramban fejlődik
  • Erős múltra építünk, hogy egy még hatalmasabb jövőt építsünk
  • A JYSK épít dolgozói elkötelezettségére, akik ezáltal lehetőséget kpanak arra, hogy pozitívan befolyásolják a közös jövőnket a JYSK-nél

Hiszünk benne, hogy képesek vagyunk mindig jobbat alkotni, folyamatosan növekedni – biztosítva, hogy vásárlóinknak a legjobb ajánlatot nyújtsuk a jövőben is.  

A jövőről alkotott gondolatainkat a JYSK küldetésében és jövőképében fogalmazzuk meg. Többet szeretnénk adni annál, mint egy jó ajánlat, egy olcsó termék. Koncepciónk lesz a biztosítéka annak, hogy ügyfeleink mindig érezzék, hogy érdemes volt velünk üzletet kötni.  

 

A JYSK jövője

GOJYSK.com

 

GOJYSK.com